Kapetane hvala ti - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Na nedjeljnoj utakmici NK „Dubravčan“  –  NK „Croatia“  Orehovica od aktivnog igranja nogometa oprostio se Dominik Jadan. U NK Dubravčan proveo je cijelu seniorsku karijeru, odnosno devetnaest godina od kojih je petnaest godina bio kapetan. Za „Dubravčan“ je odigrao preko 500 utakmica.
Svih je devetnaest godina nosio broj 7 pa je tako danas, simbolično, u 7 minuti utakmice izašao iz igre, a s terena su ga glasnim pljeskom ispratili brojni navijači koji su mu  se zahvalili velikim transparentom „kapetane hvala ti “.
Na svih 19 godina zahvalili su mu se vodstvo kluba, igrači s kojima je počeo karijeru te članovi dobravskog UDVDRa. 
19.03.2006. godine fotografirao sam cijelu  momčad za klupske Internet stranice. Dominik je tada igrao prvu seniorsku sezone. Njegovu fotografiju možete pogledati među ostalima u fotogaleriji dolje.
I još jedan detalj iz Dominikove karijere. 
Jedne subote u mjesecu rujnu Dominik se ženio. Drugi dan, direktno „ z svati“ došao je na Krbulju te odigrao cijelu utakmicu, derbi protiv  NK“Vidovčan“. Iako umoran i neispavan poslije cijelonoćnog slavlja odigrao je vrlo dobro. Obrana nije primila pogodak. Nismo ga ni postigli (tekma završila 0:0), ali to nikada nije bio njegov posao.
Dodo hvala ti za sve Natrag