Promocija novih dresova - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

U9-selekcija Košarkaškog kluba "Dubravčan" sudjelovala je u nedjelju 7.4.2024. na turniru kojemu je domaćin bio Donji Kraljevec. 
Iskoristili smo priliku da promoviramo novu opremu naših donatora, tvrtke https://www.samsung.com/hr/business/climate/ te njihovom glavnom distributeru, tvrtke https://www.klimaexpert.hr/ 
Igrali smo u novim personaliziranim dresovima firme https://www.total-sport.hr/ sa prekrasnim digitalnim tiskom. Veliko hvala našim sponzorima, što nas prate i daju veliku podršku u radu sa mladim naraštajima naših košarkaša. 
"Čast je biti u društvu najboljih, Samsung - a i Klima Expert d.o.o., lidera u svom polju, a to i nas zadužuje da težimo i postanemo još bolji! ", istaknuo je tajnik kluba Boris Majcen.
I ovaj smo put odmjeravali snage s muškim ekipama. Prvu utakmicu igrali smo
protiv dječaka iz KK Varteks 2, te nakon kratke pauze, protiv dječaka iz KK Donji
Kraljevec. Potpuno neopterećeni rezultatom, ušli smo u utakmice čvrsto i nismo dopustili da nam se protivnici odvoje na veliku koš razliku. Pobjedu su na kraju odnijeli dječaci, ali mi smo dobili ono po što smo i došli, a to je neprocjenjivo iskustvo i još jednu napetu utakmicu "u nogama" . 
Napredak je vidljiv kod svake igračice i igrača, a podrška i gromoglasan pljesak roditelja sa tribina posebno nas motivira i ohrabruje!
Tek smo na početku našeg sportskog puta, treniranje je proces, vjerujemo procesu, a uz ovakvu podršku roditelja i naših dragih sponzora, tvrtke Samsung i Klima Expert doo, za kratko vrijeme postajemo ozbiljna konkurencija svim
ekipama!
Do sljedećeg kola, sportski pozdrav svima!Natrag