Poziv mještanima na adventske radosti v Dobravi u prosincu 2023. - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Donja Dubrava je već nekoliko blagdanskih sezona jedno od najljepše ukrašenih naselja u Međimurju, a ove će godine živnuti i po pitanju božićno-novogodišnjih događanja.
U suradnji sa svojim općinskim odborima i udrugama, Općina Donja Dubrava organizira čak četiri događanja u vrijeme najljepšeg doba godine. Prvo na rasporedu je adventsko događanje već 2.12.2023., zatim darivanje mališana za Nikolinje (dvorište Zalan) koje stiže 6.12.2023., slijedi božićni koncert puhačkog orkestra koji će se održati u dvorani OŠ 26.12.2023. godine s početkom u 16:00 sati te za kraj godine dječji doček u podne 31.12.2023. s početkom od 11 sati u dvorištu Zalan. 


"Adventske radosti v Dobravi" – 2.12.2023. od 14 do 20 sati


Prvog adventskog vikenda, točnije u subotu 2. prosinca 2023. godine u dvorištu Doma kulture Zalan će se na inicijativu općinskog Odbora za turizam, prekograničnu suradnju i projekte, po drugi puta organizirati adventski sajam s početkom u 14 sati, a trajat će sve do 20 sati. Na sajmu će se svojim proizvodima predstaviti brojni dobravski OPG-ovi i poduzetnici, a neće nedostajati ni ukusne gastro ponude i toplih napitaka za koje će se pobrinuti dobravske udruge. U popratnom programu od 14 sati prvo će nastupiti mališani srednje skupine DV Klinčec, zatim učenici nižih razreda OŠ Donja Dubrava te na kraju puhački orkestar općine Donja Dubrava. Nakon svete mise, koja počinje u 17 sati, kod župne crkve će se zapaliti i prva svijeća na adventskom vijencu koji krasi prostor ispred crkve, uz svečani prigodni program starije skupine DV Klinčec. 
Dođite i uživajte u Adventskim radostima v Dobravi!


Općina Donja DubravaNatrag