MURAPLAST open - lijepa priča, festival fair play igre - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Kraljevski ili bijeli sport, još poznat i kao džentlmenski sport - tenis u punom je jeku na području Međimurja i bliže Podravine. Prepoznali su to i Muraplast d.o.o  iz Kotoribe i TK Dubravčan. Suradnja je višegodišnja, a temelji se na činjenici da više od trećine članova kluba i aktivnih tenisača jesu djelatnici Muraplasta. Stoga izuzetno raduje uspješno organiziran povijesno drugi Muraplast Open teniski turnir slučajnih parova. 
Ukupno 11 parova u dvije skupine odigralo je po 5 mečeva svaki, a finalisti čak 8 mečeva tog dana. Vrijeme je poslužilo organizatore te su uvjeti za igru bili idealni, a tereni vrhunski pripremljeni. Druženje djelatnika Muraplasta potrajalo je do kasnih večernjih sati. 
Treće mjesto osvojili su Igor Šimunić i Krešimir Ujlaki, drugo mjesto pripalo je paru Domagoj Kuzmić i Damir Fundak, a pobjednici ovogodišnjeg festivala bijelog sporta su Kristijan Krušelj i Jasmin Repić.
Sve čestitke i zahvala svim igračima, kuharu Alenu i roštilj majstorima Robertu i Nenadu na pripremanju odličnih delicija te veliko hvala od strane organizatora upravama kluba i Muraplasta koji su sve to omogućili uz logističku i financijsku potporu.
Velika želja svih okupljenih je nastaviti ovaj lijep rekreacijski događaj i iduće godine te da postane tradicionalan.


 Natrag