„Dosadno“ prvi - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Iako je vijest stara već tjedan dana uvijek ju je lijepo ponovo pročitati. Veterani  TK“Dubravčan“ koji su nastupali u teniskoj veteranskoj ligi Međimurja pod nazivom TK“Dubravčan KOZO“ osvojili su i ove godine prvo mjesto te postali pobjednici lige!
I to četvrti put zaredom što do sada još nikome nije uspjelo. Četvrti put zaredom i sedmi put u zadnjih osam godina. Zaista jedan respektabilan uspjeh.
Na svojoj Krbulji pobiedili su u finalu , koje je odigrano u nedjelju18.9.2022., vječite rivale TK Punčec Lap  sa 4:3 u vrlo napetom meču koji je odlučen u zadnjem susretu parova.
Na putu do finala prvo su u grupi pobijedili  TK Punčec Shpitza 5:1, zatim TK Jug 2 s 4:2 i TK Prelog 2 isto sa 4:2.  U četvrtfinalu koje se igralo na teniskim terenima u Čakovcu opet se igralo s TK Prelog 2 i opet pobijedilo istim rezultatom 4:2.  Polufinale se igralo u Nedelišću gdje je pobijeđen domaćin TK“Nedelišće“  5:2
Kao što je već rečeno finale je odigrano na Krbulji gdje se slavila pobjeda zajedno sa navijačima kojih je bilo puno i koji su cijelo vrijeme glasno navijali i značajno doprinijeli pobjedi. Zato im veliko hvala.
Veliko hvala i našem sponzoru, tvrti BALI d.o.o. iz Donje Dubrave  na velikoj podršci koju nam pružaju.
Za TK „Dubravčan KOZO“ ove godine su nastupili: : Stanislav Žinić koji je bio kapetan i glavni strateg ekipe, Kristijan Krušelj, Miroslav Pogorelec, Robert Bajkovec, Boris Kuharić, Boris Pongrac, Miljenko Novak, Davor Vurušić,  Filip Fabić, Goran Čižmešija, Mišel Perenc,  Zoran Čubra i Anđelko Lisjak . 
Čestitke svim igračima na htijenju i  zalaganju jer nije uvijek bilo lako uskladiti poslovne obaveze sa terminom igranja. Atmosfera na mečevima je uvijek bila poticajna, bodrilo se jedan drugog i zajedno radovalo u  pobjedi posebno u ovoj zadnjoj, finalnoj !

TK „Dubravčan“ 


 Natrag