Uručen Ugovor o sufinanciranju projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2022. godini. - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

U četvrtak, 15. rujna 2022. godine u Kongresnom centru Matis Absolut Lounge s početkom u 11:00 sati održano je svečano uručivanje Ugovora o sufinanciranju projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2022. godini. Uručenju je sudjelovao načelnik općine, Marijan Varga. Ugovorom o sufinanciranju Općini Donja Dubrava dodijeljeno je 115.551,00 kn za sufinanciranje radova i usluga za „Projekt ulaganja u objekte dječjih vrtića“.  Također, općina Donja Dubrava sudjelovat će u sufinanciranju projekta dječjeg vrtića „Klinčec“ u iznosu od cca. 50.000,00 kn. Na projekt ulaganja prijavljena je obnova i zamjena dječjih igrala. Planira se završetak projekta do kraja 10 mjeseca tekuće godine.
Osim toga, ove godine dobiveno je 128.500,00 kn za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2022. godini za dječji vrtić Klinčec te su roditelji bili oslobođeni plaćanja dječjeg vrtića u mjesecu svibnju. Preostala sredstva namijenjena su za plaće odgojitelja te za uređivanje vanjskog dijela ispred vrtića, postavljanjem rubnika te sadnjom trave i cvijetnjaka.


Monika Žinić, mag.oec.
Pročelnica JUONatrag