Turnir parova na Krbulji - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

U subotu, 25. rujna 2021. godine, na Krbulji je održan turnir muških i ženskih parova u organizaciji Teniskog kluba „Dubravčan“. U muškoj kategoriji bilo je prijavljeno 12 parova, a u ženskoj njih 4. 
Žene su se natjecale po sistemu „svaki sa svakim“. Najbolji je bio par Teja Oto i Sonja Ivoš iz Preloga koje su prvo mjesto osigurale sa 100-postotnim učinkom. Drugo mjesto zauzele su Izabela Zvonar i Kaja Beriša, članice kluba „Dubravčan“.
U muškoj konkurenciji igralo se u 4 skupine. Najbolji iz svake skupine plasirali su se u četvrtfinale, a pobjednici u finale. Tako su u finale snage odmjerili parovi Nino Dulikravić i Danijel Papp te IvicaPokos i Dario Posavec. U „ludbreškom“ finalu boljima su se pokazali par Pokos/Posavec.
Najboljim parovima su medalje i prigodne poklone uručili predsjednik kluba Stanislav Žinić i voditelj turnira Anđelko Lisjak. 
Subotnji turnir pokazao je da je Donja Dubrava živo tenisko mjesto. Ono što veseli vidjeti je interes igrača iz drugih klubova, kako iz Međimurja tako i iz Podravine. Turnir je izazvao velik interes među igračima, ali i publici koja je pratila cjelodnevna nadmetanja na Krbulji u ugodnoj atmosferi i sportskom navijanju. Natrag