Opet ista priča……. - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

I ove godine su veterani teniskog kluba nastupali na Teniskom prvenstvu za veterane Međimurske županije ovaj put pod imenom TK „Dubravčan KOZO“ jer nam je ove godine sponzor bila renomirana tvrtka BALI d.o.o iz Donje Dubrave.  Pošto se ekipa nije puno promijenila s obzirom na prošlu godinu, opet smo se potiho nadali da bi se mogla ponoviti priča iz prošle godine, a i nekih prethodnih godina,  te da ćemo i ove godine osvojiti pehar koji smo već osvajali  pet puta.  Na našu sreću priča se ponovila i „kanta“ je opet ostala na Krbulji, šesti put u proteklih sedam godina što je jedan respektabilan uspjeh koji nam daje poticaj za daljnje igranje i  natjecanje.
Znali smo da imamo dobru ekipu, ali to treba potvrditi i na terena, a u tome smo i uspjeli. Put do uspjeha bio je sve samo ne lak. U grupi smo pobijedili TK „Punčec Shpitza“ 5:1 i TK“Prelog2“ istim rezultatom 5:1.  U četvrtfinalu koje se igralo u Čakovcu pobijedili smo TK“Pribislavec“ 6:1 te u polufinalu igrali protiv najjačeg protivnika s kojim se godinama borimo za naslov, TK“Punčec Lap“ kojeg smo nakon dramatične borbe pobijedili 4:3. Finale smo odigrali na našoj Krbulji protekle nedjelje protiv TK „Nedelišće“ . Meč je protekao u vrlo korektnoj i prijateljskoj atmosferi gdje smo mi slavili sa 6:1 i tako ponosno podigli pobjednički pehar.
Ove godine za TK „ Dubravčan KOZO“ nastupili su : Stanislav Žinić koji je bio kapetan i glavni strateg ekipe, Kristijan Krušelj, Miroslav Pogorelec, Robert Bajkovec, Boris Kuharić, Boris Pongrac, Miljenko Novak, Davor Vurušić,  Zoran Štefić, Zoran Čubra i Anđelko Lisjak . 
Čestitke svim igračima na htijenju i  zalaganju jer nije uvijek bilo lako uskladiti poslovne obaveze sa terminom igranja. Atmosfera na mečevima je uvijek bila poticajna, bodrilo se jedan drugog i zajedno radovalo u  pobjedi. 
Još jednom zahvala ovogodišnjem sponzoru tvrtki „BALI d.o.o“ iz Donje Dubrave te velikohvala svim navijačima koji nas uvijek bodre na našoj Krbulji jer uz njih je uvijek lakše igrati.


Za TK“ Dubravčan“
Anđelko LisjakNatrag