Garderobni ormarići za učenike predmetne nastave - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Nova školska godina, osim dugo očekivanog početka nastave uživo za sve učenike škole,  učenicima je donijela još jednu radost. Početkom 2021. godine garderobne ormariće dobili su učenici od 1. do 5. razreda, a  početkom ove školske godine upotreba garderobnih ormarića omogućena je svim učenicima od 6 do 8. razreda. Smatramo da se korištenjem ormarića kod učenika razvija osjećaj odgovornosti i čuvanja školske imovine te da je njihovim  postavljanjem povećana higijena, postignuta veća urednost hodnika, a  i cjelokupnog prostora škole.
Koristimo ovu priliku kako bismo zahvalili Općini Donja Dubrava i načelniku Marijanu Vargi na stalnom ulaganju u razvoj dobravske škole i na sufinanciranju nabave garderobnih ormarića. 
Prilikom posjeta školi, načelnik je naglasio kako smatra da je naša osnovna  škola dobar primjer obrazovne ustanove  koja uvijek teži stvaranju boljeg i kvalitetnijeg radnog okruženja za svoje učenike. 
Ravnateljica je ispred učenika i djelatnika škole načelniku zahvalila na pružanju potpore razvoju škole kao i na stalnom ulaganju. 


 Natrag