S predsjedništva HNS-a podružnice Donja Dubrava - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Tijekom proteklih dana održana je sjednica Predsjedništva HNS-a podružnice Donja Dubrava na kojoj su utvrđeni sljedeći zaključci:
- Podružnica Donja Dubrava podržava Neneda Hranilovića za predsjednika HNS-a Međimurske županije.
- podružnica daje pohvalu Mihaeli Martinčić, predsjednici Upravnog vijeća Dječjeg vrtića „Klinčec“ Donja Dubrava za iznimno kvalitetan rad u upravljanju Dječjim vrtićem.
- izvršenom analizom rada općinskih odbora predsjedništvo posebno pohvaljuje rad općinskog odbora za poljoprivredu, gospodarstvo, kulturu sport i udruge, socijalna pitanja, branitelje i Odbora za turizam, prekograničnu suradnju i fondove EU. Loše se ocjenjuje rad odbora za zaštitu okoliša, uređenje mjesta i groblja te Odbora za općinsko poslovanje, popis birača i dodjelu priznanja.
- predsjedništvo traži od vijećnika Općinskog vijeća donošenje odluke o proširivanju kolničkog zastora na svim ulicama gdje je širina asfaltnog zastora manja od 3 metara. Proširenje napraviti tijekom provedbe kanalizacije.
- predsjedništvo također traži da se do dana općine dovrši projekt izgradnje nadstrešnice za Nogometni klub i rasvjete za Teniski klub tj. da se požure radovi na ovom projektu.


 


DOPREDSJEDNIK
Vladimir ČitušNatrag