Osnovnoj školi Donja Dubrava uručen ugovor za energetsku obnovu - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Tijekom nedavnog  posjeta Međimurskoj županiji, potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar uručio je Osnovnoj školi Donja Dubrava Ugovor za energetsku obnovu i korištenje obnovljivih izvora energije, za energetsku obnovu zgrade škole i školske sportske dvorane u iznosu od 6.804.547,09 kuna. Župan Međimurske županije Matija Posavec istaknuo je da se Međimurje nalazi u velikom investicijskom ciklusu u vidu  obrazovanja u Međimurju te da se žele  stvoriti kvalitetniji uvjeti našim učenicima.
Direktor Međimurske energetske agencije d.o.o. (MENEA) Alen Višnjić rekao je da će se na svim zgradama sanirati kompletna vanjska ovojnica i izvesti toplinska izolacija te će se zamijeniti potrebna vanjska stolarija. Postojeći kotlovi zamijenit će se novim kondenzacijskim plinskim uređajima, a na svim je zgradama u planu izvođenje zamjene kompletne postojeće rasvjete s novom visokoučinkovitom LED rasvjetom.
Uručene ugovore preuzela je  ravnateljica Osnovne škole Donja Dubrava Mirjana Ribić, a uručivanju ugovora prisustvovali su i saborska zastupnica Bernarda Topolko, pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport Branko Sušec, pročelnik Upravnog odjela za gospodarske djelatnosti Darko Radanović  te načelnik Općine Donja Dubrava Marijan Varga.





Natrag