Rutinska pobjeda nogometaša - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Nogometaši „Dubravčana“ su  i u četvrtom nastupu, kao domaćini, ostvarili  sigurnu  pobjedu rezultatom 4:0  (poluvrijeme 1:0) protiv NK „Mladost“ iz Ivanovca. Na tablici su tako i nadalje s  „Omladincem“ iz Držimurec Streleca i Draškovcem momčad s  maksimalnim učinkom od 12 bodova. Tokom cijele utakmice Dubravčan je dominirao na trenu, propustio bezbroj prilika za gol, a gosti su svega dva puta uputili udarac na gol domaćina. Dubravčan je poveo u prvom poluvremenu golom Miroslava Lovreka u 22 minuti. U drugom poluvremenu golove za Dubravčan i uvjerljivu pobjedu postižu : 2: 0 Dražen Horvat 55. minuta, 3: 0 Miroslav Jančijev 67.  minuta, 4:0 Dejan Švenda u 80. minuti. Zanimljivo da Dubravčan ima gol razliku od 12 : 0 (bez primljenog gola) uz osvojenih 12 bodova.
Sastav: Tomica Međimurec, Mislav Matijević, Miroslav Jančijev,  Dominik Jadan -kapetan, Damjan Jadan, Marko Matulin, Lovro Rebrek,  Miroslav Lovrek, Neven Andrlon, Dražen Horvat i Nikola Blažinčić.,  - rezerve: Sandro Vidović, Željko Bali, Dejan Švenda, Karlo Hraščanec, Marin Golubić, Luka Buković, Niko Pahek. Ušli u igru u drugom poluvremenu :  Niko Pahek, Luka Buković, Željko Bali, Dejan Švenda i Marin Golubić.
Iduće 5. kolo NK „Dubravčan“ gostuje kod NK „Mladosti“  iz Dekanovca. Utakmica se igra u nedjelju, 16.09.2018.  s početkom u 16:30 sati.

Sutra, u utorak, 11.09.2018. „nogometaši „Dubravčana“ igraju prijateljsku utakmicu s NK „Varaždin“, članom druge Hrvatske nogometne lige. Utakmice se igra s početkom u 18 sati. 

Natrag