Obavijest o radnom posjetu župana Matije Posavca Donjoj Dubravi - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Prvi radnim posjet, ponovno izabranog župana Matije Posavca, bio je Donjoj Dubravi, kao znak zahvale, priznanja i podrške razvoju Donje Dubrave. 
Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati, Podružnica Donja Dubrava, u želji da što prije počne sa realizacijom svojih projekata koji zavise od odluka Međimurske županije, u radni posjet je pozvala župana Matiju Posavca sa suradnicima.
U timu sa županom Matijom Posavcem bio je
- zamjenik Josip Grivec, 
- direktorica Regionalne razvojne agencije Sandra Polanec Marinović, te
- ravnatelj Doma zdravlja Branko Vrčić, dr. med. spec. anest. i intenz. med.
Teme razgovora bile su:
- početak energetske obnove Osnovne škole Donja Dubrava uz poboljšanje sportskih sadržaja za korisnike dvorane.
Zaključeno je da se sa energetskom obnovom mora početi što prije tj. do jeseni, da se aktualizira dogradnja vanjskih svlačionica sa tribinama, te asfaltiranje vanjskog košarkaškog terena;
- Uvidom u stanje građevine Hirschler, u kojem se sada nalazi ambulanta Doma zdravlja, od strane ravnatelja Doma zdravlja Branka Vrčića, utvrđeno je da postoji interes za preseljenjem prostora, iskazan još prije 10 godina. Suvremeni prostor našao bi se u sklopu nove građevine na prostoru sadašnje stare škole, a gdje bi se izgradio i dom umirovljenika uz poslovno stambene sadržaje.
- Sadašnju zgradu Hirtschler, prema mišljenju Sandre Polanec Marinović, moguće je iskoristiti sredstvima iz fondova EU za informativno povijesni centar Europske unije, te za potrebe dijela udruga Donje Dubrave.

Uz pozdrav svim Dobravčicama i Dobravčanima.

  PREDSJEDNIK
  Marijan Varga

Natrag