Poziv na Dan dobravske povijesti, u subotu, 28. siječnja 2017. godine - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Srdačno pozivamo na Dan dobravske povijesti koji će se održati u subotu 28. siječnja 2017. godine. 

Program: 
- 18:30 -  predavanje o glazbenom životu u Donjoj Dubravi (DVD Donja Dubrava)
- 20:00 h predavanje o tradicijskoj glazbi i istaknutim dobravskim interpretatorima uz pratnju Limene glazbe Općine Donja Dubrava i tamburaškog sastava KUD-a Seljačka Sloga Donja Dubrava (Dom kulture Zalan) 

Od 18:00 – 22:00 sati može se razgledati Etno soba KUD-a Seljačke sloge, prigodna izložba o tradicijskoj i limenoj glazbi (Dom kulture Zalan) te  spomen soba i izložba starih limenih instrumenata (DVD Donja Dubrava). Uz to, najavljujemo da će i ove godine za razgled biti otvorena garaža DVD-a u kojoj će se moći razgledati sva oprema i vozila. 
Članice KUD-a Seljačka Sloga će prikazati izbor iz nošnji koje KUD posjeduje, a svi koji će htjeti će se moći slikati s njima pa čak i obući pokoji dio nošnje. 


Pozivamo sve da nam se pridruže u šetnji kroz dobravsku povijest uz kuhano vino, čaj i klipiće u subotu od 18 do 22 sati u Domu kulture Zalan i DVD-u Donja Dubrava. 

Drugi „Dan dobravske povijesti“zajedničkim snagama organiziraju KUD Seljačka sloga Donja Dubrava, DVD Donja Dubrava, Puhački orkestar Općine Donja Dubrava i Udruga žena.

Natrag