„Beverlv Hills“ pobjednik petog izdanja Seoskih igara - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

U petak i subotu (10. i 11. srpnja) održane su 5. dobravske seoske igre u organizaciji NK“Dubravčan“. Igre su otvorili župan Međimurske županije Matija Posavec te načelnik Općine Donja Dubrava Dražen Miser. Otvaranje igara svojim nastupom uveličali su „Kotoripske maržoretkinje“ i Puhački orkestara Općine Donja Dubrava. U disciplinama koje se ne boduju za ukupni poredak (nogomet i graničari) Gornji kraj je odnio pobjedu u obje igre. Najbolji strijelac nogometnog turnira, Stanislav Žinić, također je iz njihovih redova.  
Ukupni pobjednik 5. izdanja igara je ekipa „Beverlv Hills“ . To je njihov treći naslov prvaka. Najbolji su bili i 2011. te 2014. godine. Drugo mjesto osvojio je „Prekop united“, a treće „Gornji kraj“.
U elitnoj disciplini, povlačenju užeta, u muškoj konkurenciji lanjski naslov obranili  su „Čarlijevi anđeli“. Sa svojih cca 700 kg bili za koplje bolji ostalih. U ženskoj konkurenciji najbolja je bila kombinacija 3xRibić/3xDolenec „Beverly Hillsa“.
Na kraju igara (nepotrebno) je zaiskrilo oko jedne odluka u ženskom povlačenju užeta. Sva sreća da odluka nije utjecala na konačni rezultat tako da iza igara neće ostati repovi.
Ukupni poredak te plasman ekipa po pojedinim disciplinama možete pogledati u priloženom dokumentu. 


Seoske igre 2015. rezultati
Natrag