Bili su glasniji od svih - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

U subotu 2. svibnja bio sam na speedwaj utrci. Na tome mnogo zahvaljujem našoj školi, OŠ Donja Dubrava, koja je dobila besplatne ulaznice i počastila učenike.Tamo smo navijali za našeg vozača Juricu Pavlica. Startao je sa startnim brojem 12. Svi smo glasno navijali za njega. S nama učenicima još su bile i gospođa pedagoginja, gospođa ravnateljica i moja razrednica gospoda Koraljka Jakupak-Popović. Kad smo se spremali kući, čuli smo jednu sretnu vijest! Jurica se kvalificirao u finale Grand Prix-a.Ja sam se jako dobro zabavio, glasno navijao i gledao  5 izvrsnih vožnji Jurice Pavlica. Kad smo već kod navijanja, ja mislim da smo mi bili naj naj najglasniji, zar ne?! 
Ovo su impresije Nike Štefića, učenika 4.r. OŠ-e Donja Dubrava, nakon prvog posjeta speedway utrci koju je posjetio s još 50 učenika njegove škole kojima je besplatne ulaznice osigurao SK Unia iz D. Kraljevca. Njegov razredni kolega Vid Krušelj  da je gotovo svima to bio prvi posjet jednoj speedway utrci i za njega je najvažnije što su bili najglasniji od svih, a navijači rekviziti su im bili trube, zviždaljke i zastave.- Utrka mi je bila „zakon“ i vjerujem da nije bila posljednja napisao je Vid.
Od predsjednika Sekcije sportskih novinara MŽ-e Željka Kraljića smo doznali kako će glede toga biti od njih nagrađeni jer su podržali njihovu akciju Iz školskih klupa na sportske tribine. Vezano uz ovaj adrenalinski sport, ravnateljica OŠ-e Donja Dubrava Mirjana Ribić nam je potvrdila kako će u sklopu Dana sporta u njihovoj školi u ponedjeljak  18. svibnja poslije podne gostovati proslavljeni Jurica Pavlic, a u sklopu tradicionalnog Dana obitelji i dana sporta čiji program započinje u 15,30 sati.

Natrag