Održana Skupština Udruge žena - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

U subotu, 8. ožujka 2014, u prepunoj plavoj sali kavane „Opera“ održana je izborna Skupština „Udruge žena“ naše Općine. Uz članice udruge, skupštini su prisustvovali i načelnik Općine Dražen Miser, ravnateljica osnovne škole „Donja Dubrava“ Mirjana Ribić te predsjednici ostalih dobravskih udruga. U svom izvještaju o radu u minuloj godini, predsjednica  Bernarda Miser, je istaknula brojne aktivnosti Udruge.  Uz aktivnosti unutar Udruge, žene su uključene i u ostale manifestacije u našoj Općini (seoske igre, „Dani luka“, dobravski fašenjk) i ne prođe ni jedan mjesec, kako je istaknula predsjednica, da u Udruzi nema nikakve aktivnosti.
Na Skupštini je donesena odluka o izmjeni Statuta Udruge. Izmjena je bila nužna kako bi se rad Statut prilagodio novom Zakonu o udrugama. Ovom izmjenom rukovodstvo Udruge bira se na mandat od 4 godine, a ne na 2 kako je bilo prema starom Statutu.
Skupština je postojećem rukovodstvu Udruge, na čelu s predsjednicom Bernardom Miser, produžila mandat.
Kako se Skupština održala na Međunarodni dan žena, poslije Skupština održana je zabava na kojoj su žene proslavile svoj dan. 

Natrag