AKTUALNO

Pročitajte

Dana 21. veljače 2024. godine u Međimurskoj županiji održan je sastanak vezan uz preseljenje ambulante Doma zdravlja u Donjoj Dubravi zbog provedbe projekta: Interpretacijski centar „Palača međimurske popevke“.
Na sastanku su bili prisutni župan Matija Posavec, ravnateljica Doma zdravlja, Vlatka Pleh, načelnik Marijan Varga, pročelnica Upravnog odjela za skupštinu, opću upravu i pravne poslove, Tamara Blagus, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb, Sonja Tošić – Grlač, pravnik Odjela za opće, pravne, kadrovske i tehničke poslove Doma zdravlja, Goran Marciuš i predsjednik Općinskog vijeća, Josip Ribić.
Na sastanku je predloženo da se prostorije ambulante u Donjoj Dubravi, do izgradnje novih prostorija, privremeno presele u prostorije općine, dok će općina biti privremeno smještena u prostorije vijećnice Doma kulture „Zalan“.
Kako bi se utvrdila dinamika preseljenja i svi bitni detaljni, planiran je radni posjet ravnateljice Doma zdravlja, Vlatke Pleh u ponedjeljak, 26. veljače 2024. godine, dok je radni posjet župana Matije Posavca planiran za srijedu, 28. veljače 2024. godine gdje će se definirati sve pojedinosti važne uz preseljenje i daljnji tok.
O svim daljnjim dogovorima biti će pravovremeno objavljenje obavijesti na službenim web stranicama Općine Donja Dubrava.


Tamara Punčikar, viša referentica

Natrag