AKTUALNO

Pročitajte

KK „KOTORIBA“ - KK „DUBRAVČAN“ 78 : 73
( 20 : 15, 20 : 16, 15 : 23, 23 : 19 )

KK „DUBRAVČAN“: Klipić K. 25, Ujlaki B. 6, Ribić B. 12, Kopasić L., De Leon R., Krušelj V. 2, Raić F. 13, Klipić K. 15, Igrec K. 
Trener: Lukša R.


Već prije utakmice u zraku vlada napeta atmosfera. I mi i Kotoriba maksimalno motivirani za pobjedom. Napetost dodatno raste kašnjenjem sudaca na utakmicu. Nakon dobrih pola sata iza termina utakmica počinje. Prvu četvrtinu igramo solidno, uz dosta grešaka i s jedne i druge strane gubimo ju za pet poena. Suci od početka nameću čudan kriterij suđenja na koji se ne uspijevamo prilagoditi ni mi ni Kotoriba. To rezultira velikim brojem prekršaja već u prvoj četvrtini.
U drugoj četvrtini ista priča, opet solidna igra ali nedovoljno za bilo što ozbiljnije. Suci nastavljaju gdje su stali i na poluvremenu i mi i Kotoriba smo u velikim problemima s osobnim pogreškama.
Treća četvrtina za razliku od svih prijašnjih susreta naš najbolji period. Stišćemo u obrani, u napadu zabijamo i na kraju se približavamo na samo dva poena zaostatka.
Posljednja četvrtina susreta bila je pravi rat, sve što je suđeno u prvom poluvremenu u posljednjoj četvrtini nije i malo je falilo da se utakmica otme kontroli. Suci su se u tom periodu totalno pogubili i samo je međusobno poštovanje igrača obiju sastava spriječilo da susret eskalira. Dosuđene su čak četiri tehničke pogreške, po dvije na svakoj strani. U toj napetoj atmosferi Kotoriba se uspjela bolje snaći i pred sam kraj.
susreta osigurala pobjedu. Opet su nas slobodna bacanja koštala pobjeda, čak petnaest promašenih.
Čestitke igračima Kotoribe na pobjedi a savezu poruka da ubuduće na takve susrete pošalje malo ozbiljnije suce.

Natrag