AKTUALNO

Pročitajte

U subotu, 18.03.2023. u prostorijama udruge u zgradi Zalan, održana je izborna godišnja skupština Puhačkog orkestra Općine Donja Dubrava. 
Uz članove udruge skupštini su prisustvovali i načelnik Općine Donja Dubrava Marijan Varga, ravnateljica mjesnog dječjeg vrtića Dubravka Horvat te predsjednici ostalih dobravskih udruga. Izvještaj o radu u minuloj godini podnio je predsjednik Vedran Klarić, blagajnički Sanja Kolarić,  a u ime Nadzornog odbora  Ivana Klarić.
Svi izvještaji su jednoglasno prihvaćeni.
Kako je ovo bila izborna skupština odabrano je vodstvo koje će voditi Puhački orkestra  u narednom četverogodišnjem razdoblju.
Za predsjednicu dobravskih puhača izabrana je Tamara Punčikar. Njezin zamjenik bit će Mijo Kolarić,  a o blagajni će se brinuti Sanja Kolarić. Tajničke poslove i dalje će obavljati David Horvat, a Upravni odbor sačinjavat će: prof. Antun Horvat, Zoran Horvat, Vedran Klarić, Antun Horvat, Josip Klobučarić, Dora Čmrlec, i Marta Horvat. Za članove Nadzornog odbora izabrani su: Dora Čmrlec, Ivana Klarić i Marta Horvat.
Nakon što su se 15 godina na predsjedničkom mjestu izmjenjivali Zoran Horvat i Vedran Klarić naši su puhači dobili predsjednicu. Čestitamo joj na izboru i želimo da predsjednički mandat obavlja na jednako dobar način kao i njeni prethodnici.
Od važnijih događaja u tekućoj godini nova predsjednica je najavila organizaciju županijske smotre puhačkih orkestara koja će se održati 02.07.2023. u našoj općini te proslavu 15 godina postojanja orkestra.
Nakon skupštine održan je domjenak svih učesnika skupštine. 


 

Natrag