Brzi izbornik
 
Arhiva  
 
 
Fotogalerija
 
 
Nostalgija 
 
 
Mali oglasi
 
 
Župa Sv. Margarete
 
 
Naše gospodarstvo 
 
 
O našim strankama
 
 
Naši sportaši
 
 
Vicoteka
 
 
Vremenska prognoza
 
 
Fotokritika
 
 
Osnovna škola
 
 
Katalog informacija
 
 
Javno nadmetanje
 
 
Dobravski pijac
 
Gdje smo?

map

Potražite nas na interaktivnoj mapi!
Najnovija fotka

60godišnjaci


Arhiva novosti

godina


mjesec


prikaži
Mali oglasi

Prodajem vw passat karavan cl,...

procitajte oglase ›››

predajte oglas ›››
TETA LIZA I FRANKOPANI NA SNIMANJU LIJEPOM NAŠOM
18.1.2009.

U prepunoj sportskoj dvorani u Prelogu u četvrtak 15.siječnja od 19 sati održano je javno snimanje za popularni zabavno glazbeni serijal HRT-a „Lijepom našom“. Trosatno snimanje je pomno pratilo gotovo 1200 gledatelja, direktan prijenos bio je omogućen putem radija na frekvenciji Studia M, a prvi dio emisije od dva dijela imat ćete prilike gledati već ove nedjelje na prvom programu Hrvatske televizije od 17.10 h.


U bogatom programu predstavljanja grada Preloga i Međimurske županije sudjelovali su međimurski izvođači, među kojima Kulturna udruga „Seljačka sloga“ iz Preloga, KUU“Zvon“ župne zajednice Mala Subotica, KUD Kotoriba i KUU Zasadbreg. Mirko Švenda – Žiga Međimurski sa svojim „Bandistima“, Lidija Bajuk, Blanka Tkalčić Breglec, Đuka Čaić, Filip Hozjak, Emina Božić, Gusti Draksar i „Draksari“.
 
U programu su nastupili i neizbježni eminentni izvođači iz Donje Dubrave, Teta Liza  s pjesmom „Šilveštrova kovačka“ uz pratnju tamburaškog sastava „Frankopani“, Saša Štefić Sale i Frankopani s pjesmom „Barbarić“ te Zvonimir Dravec Koko iz Kotoribe uz pratnju Frankopana pjesmom“V Kotoribi cug mašina fučnula“. Teta Liza je nastupila i u duetu s Vladimirom Kočišem Zecom u pjesmi „Zadnji čardaš“.

Nastupili su i izvođači iz drugih županija, „Podravski mužikaši“, Adam Končić, Željko Sesvečan, „Najbolji hrvatski tamburaši“ te „Banda odabrana“.
...


            
PrivredniciAnketa

Rezultati

Raspored sv. misa
Nedjelja
13.10.2013.
7.30 za + Čižmešija Ceciliju god., Tomu i + rod.
10.30 ŽUPNA


bottom
Coldreactor - home of Damir Karić