Ja ću s druge strane mosta biti jedan od Vas - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Poštovani i cijenjeni moji DOBRAVČANI….


Kada sam dolazio u Dubravu imao sam čast predstaviti se…Sada 2 godine kasnije kada odlazim htio bih Vam se obratiti s par riječi..
Ovih dana zovu me mnogi Dubravčani a i šira javnost i pitaju razlog moga odlaska … Razlog je samo jedan : ŽELJA DA NAŠI IGRAČI UZ NOVOG TRENERA BUDU JOŠ JAČI I ŠTO VIŠE BODOVA DA DONESU   ..
Ostavku nisam mogao podnijeti nakon pobjede jer ipak naši igrači tada slave svoj uspjeh, a tko sam ja da bi im svojom ostavkom pokvario njihovo slavlje. Odlazim na dan kada se izgubi jer to je za trenere najpoštenije odu u tišini dok nema slavlja ..
Ovim putem želim se zahvaliti Vama dragi DOBRAVČANI na svemu što sam u vašem kraju doživio u proteklom vremenu… Otvorili ste mi nove vidike kako se čuva i voli svoj kraj kako se voli i bodri naš klub.. Kažu da se tako dobar način nosi iz obitelji, e pa hvala i Vama najstarijima. Što ste tako lijepo odgojili ove mlade naraštaje i budite ponosni na njih. Veliko hvala tzv. malim ljudima a svojim dijelima jako velikim , bez kojih klub  ne bi mogao opstati.. Odlazim uzdignute glave jer znam da sam dao cijelog sebe  za dobrobit  našega kluba  ali jednom mora doci i rastanak..
U dubini svoga srca spremio sam i ljubomorno čuvam da mi netko ne ukrade  sve najljepše što mi se dogodilo  u našem voljenom NK DUBRAVČANU. 
Veliko hvala navijačima što ste na bodrili i doma i vani i kada smo bili loši davali ste nam riječi ohrabrenja.  Veliko hvala upravi što me trpjela sve ovo vrijeme i uvijek bili moja desna ruka. 
Veliko hvala igračima što smo uvijek zajedno bili i kada se slavilo i kada se tugovalo..
Čuvajte  i bodrite naš klub s one strane Drave  a ja ću s druge strane mosta biti jedan od Vas. 


Sve Vas u srcu čuvam i iskreno volim ……čmela  Natrag