Krbulja open 2021 - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

TK“Dubravčan“ je još jednom uspješno organizirao teniski turnir povodom Dana općine. Turnir se održao protekli vikend  u petak i subotu dok se finale koje je trebalo biti na samo proštenje, odgodilo zbog kiše i nepovoljnih uvjeta na terenu,  na srijedu.
Ono što nas raduje je činjenica da smo i ove godine imali i muški i ženski dio turnira. U muškom dijelu sudjelovalo je 32 igrača, mada je interes bio puno veći, a u ženskom dijelu bilo je 8 igračica. Opet se pokazalo da turnir privlači igračice i igrače  iz raznih mjesta. Tako smo pored igrača iz Donje Dubrave imali i goste iz Kotoribe, Ludbrega, Svete Marije, Preloga, Goričana, Čakovca, Legrada i Slovenije, mada već te „slovenke“ smatramo kao da su naše .
Bilo je puno neizvjesnih i zanimljivih mečeva tijekom petka i subote  i u finale su se na kraju plasirali Posavec Dario iz Ludbrega i Matija Prprović iz Čakovca u muškom dijelu turnira,  te Tea Oto i Nataša Jurčec obje iz Preloga u ženskom dijelu turnira.
Kao što smo rekli finale se odigralo u srijedu umjesto  u nedjelju što je bio pun pogodak jer se na finalu okupilo dosta gledatelja tako da je  to bio najposjećeniji finale otkako se organizira turnir.
U ženskom finalu bolja je bila Tea Oto koja je pobijedila Natašu Jurčec rezultatom 6:2, 6:0 ,  a u muškom finalu Matija Prprović pobijedio je Daria Posavca rezultatom 6:2, 6:4.
Finalistima je pehare i prigodne poklone uručio predsjednik kluba Stanislav Žinić.
Turnir je protekao u jako dobroj atmosferi, bilo je puno gledatelja i navijača koji su došli bodriti svoje favorite tako da se nadamo da ćemo uspjeti to ponoviti i sljedeće godine.
Zahvaljujemo se svim sponzorima koji su nam pomogli u organizaciji turnira, a posebno tvrtki „Siladi d.o.o „ iz Kotoribe koja svake godine sponzorira  nagrade za finaliste turnira.
Također velika zahvala i svim gledateljima i ljubiteljima tenisa koji su došli pogledati turnir i svojim prisustvom uveličali ovaj događaj.

Za TK  „ Dubravčan 
Anđelko Lisjak


 Natrag