Bruna oduševila izvedbom „Lijepe naše“ - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Na svečanoj sjednici općinskog vijeća Općine Donja Dubrave, hrvatsku je himnu, uz pratnju prof. Horvata na gitari, na violini odsvirala Bruna Rusak.  Unatoč tome što je još vrlo mlada, već sada vješto barata gudalom, pa su se milozvučni tonovi njezine violine savršeno uklopili u svečarski ambijent. Pokazavši iznimnu nadarenost, svojim je izvedbama potvrdila da itekako zaslužuje mjesto među izvođačima i da se njezinim dometima već sada mogu ponositi njezini učitelji i roditelji, a nastavi li tim putem zasigurno će biti i ponos Dobrave.
Po završetku njenog nastupa doznali smo kako je ova mala, talentirana glazbenica završila i 2. razred Glazbene škole. U obje škole je odlična učenica, marljiva, živahna, a nadasve savjesna djevojčica. Puno čita, piše pjeva i svira. Već od najranijih dana pokazuje interes za glazbu. S 5 godina počela je učiti sviranje violine u Privatnoj glazbenoj školi, a s 8  godina je upisala Osnovnu glazbenu školu. Najviše uživa u našim međimurskim pjesmama.
Iako su, zbog korone, nastupi i natjecanja rijetki, Bruna i dalje marljivo vježba i veseli se svakoj novoj odsviranoj noti. 
Bruna želimo ti puno uspjeha na tvom glazbenom putu.Natrag