Održana skupština Udruge žena - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

 Zbog epidemiološke situacije dugo smo čekale na održavanje redovne godišnje Skupštine Udruge žena, koju smo održale 5. 6. 2021. u prostorijama nogometnog kluba NK "Dubravčan" na Krbulji. Prisutnih 65 članica na početku je pozdravio naš stari-novi načelnik Marijan Varga, pohvalio rad Udruge i našu fotomonografiju koja je izdana povodom 75 godina rada Udruge žena Donja Dubrava.
Predsjednica Bernarda Miser: "Poštovane članice, dragi gosti, dopustite da vas upoznam s radom naše udruge u 2020. godini. Zbog svima znanih okolnosti prošle godine puno toga što je bilo u planu nije se moglo realizirati. "5 do 12" održale smo redovnu Godišnju skupštinu 7.3. u sklopu koje smo proslavile 8. mart. Skupština je bila posebno svečana jer je na njoj vlč. Mirko Pilaj posvetio našu prvu zastavu u 75 godina dugoj povijesti Udruge. Za njen dizajn zaslužna je Katarina Frančić. Za skupštinu je ona već pripremila i plan dvodnevnog izleta 4. i 5. 4.2020. koji smo nažalost zbog korone  morale otkazati. Otkazane su i sve druge aktivnosti. Budući da je u 2020. bilo u planu izdavanje fotomonografije Udruga žena Donja Dubrava,75 godina djelovanja, njena autorica Katarina Frančić u svom je domu neumorno i predano radila na njenoj realizaciji. Ja joj se u ime svih članica još jednom lijepo zahvaljujem. Sretna sam i ponosna što smo tiskanje i izdavanje knjige pokrile vlastitim sredstvima. U "predahu pandemije" uspjele smo 12. 7. napraviti i njenu promociju u sklopu Dana naše općine. Prije promocije održana je sveta misa za sve pokojne članice. Promocijom fotomonografije završena je naša aktivnost u 2020. godini. Zahvaljujem svima koje ste na bilo koji način doprinijele našem radu."
Tajnica Udruge žena Biserka Sabočanec obavijestila ja o uspješnom financijskom poslovanju, što je Snježana Miser u ime Nadzornog odbora i potvrdila. Plan rada za ovu godinu ovisi o epidemiološkoj situaciji. Predložen je plan rada:


1. Sudjelovanje na općinskim manifestacijama  (Dani luka) gdje se uključujemo aktivnostima koje će biti u dogovoru s organizatorom
2. Jednodnevni izlet
3. Posjet kazalištu
4. Sportski susret i druženje
5. Kupnja i podjela darova za Božić


Sva podnesena izvješća su jednoglasno prihvaćena i usvojena. Za dugo iščekivano druženje bili su dovoljni klipići, kava i razgovor, a ako prilike dozvole nadamo se da ćemo predloženo i realizirati. 
Zahvaljujemo NK Dubravčanu na ustupljenom prostoru i Izradi plastične galanterije Davoru Fabić na donaciji.


             Katarina Frančić


 Natrag