Košarkaši otvorili sezonu utakmicom protiv veterana - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Posljednje 4 godine naši su se košarkaši natjecali u 3. košarkaškoj ligi zajedno sa košarkašima iz Kotoribe. Ove godine odlučili su samostalno se natjecati. Minuli vikend dobravskoj su javnosti predstavili kadar s kojim će u ligaško natjecanje.
Odigrali su utakmicu s veteranima KK“Dubravčan“. Utakmicama se odigrala na vanjskom terenu na Krbulji. Bilo je to ugodno košarkaško popodne. Utakmica je odigrana pred velikim brojem gledatelja. Veterani su ravnopravno parirali prvotimcima dok je bilo snage u nogama. Ipak, na kraju očekivana pobjeda prvotimaca.
Prije utakmice održana je mala svečanost. Branko Brljak Bone slavio je na dan utakmice 50ti rođendan. Predsjednik kluba Josip Brljak i Kristijan Krušelj, tim povodom, poklonili su mu košarkaški dres Dubravčana s brojem 50 i njegovim imenom. Zanimljivo je da je jedan od sudaca također bio veteran. Damir Špiranec sudio je Dubravčanu u njegovim najslavnijim danima.
Poslije utakmice održano je zajedničko druženje, na prostoru teniskog kluba, za sve učesnike utakmice uz specijalitete gril majstora Nevena Lisjaka i dobru kapljicu.Natrag