Donesena odluka o odabiru najpovoljnije ponude za „Sportski park Krbulja“ – izgradnja nadstrešnice i rasvjete sportskih terena - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Dana, 22.05.2020. godine bio je zadnji rok za dostavu ponuda za „Sportski park Krbulja“ koji je bio objavljen na Portalu ponuda – AGRONET sustav agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i na web stranici Općine Donja Dubrava.
Pristiglo je 5 ponuda, od kojih je izabrana najniža cijena što je bio i kriterij za odabir ponude.
Izabran je izvođač radova Florian Lugitsch d.o.o. iz Kotoribe, OIB: 18214126272 s obzirom da je dostavio najpovoljniju ponudu koja ispunjava uvjete i zahtjeve iz poziva za dostavu ponuda. Cijena ponude bez PDV-a iznosi 302.413,25 kn, sa PDV-om 378.016,56 kn.


To je bio drugi raspisani poziv za dostavu ponuda za izgradnju nadstrešnice i rasvjete sportskih terena s obzirom da su se prilikom prvog prikupljanja javila dva izvođača radova čije ponude su bile cjenovno previsoke, pa je tako Općina Donja Dubrava raspisivanjem novog natječaja i izborom firme Florian Lugitsch d.o.o. uštedjela 100.000,00 kn.


Monika Žinić
Stručni suradnik za općinske projekteNatrag