Vedran Klarić ponovo na čelu dobravskih puhača - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

U subotu, 23. ožujka 2019. godine održana je izvanredna izborna Skupština Puhačkog orkestra Općine Donja dubrava. Osim članova orkestra skupštini su prisustvovali i načelnik Općine Donja Dubrava, Marijan Varga, predsjednica općinskog Odbora za kulturu, sport i udruge, Janja kovač te predstavnici ostalih dobravskih udruga. Skupština je počela munutom šutnje za Đuru Pačandija, počasnog člana i kako je rekao predsjednik Zoran Horvat „dobrog duha orkestra“ koji nas je napustio u rujnu minule godine. U svom izvještaju o radu u 2018. godini predsjednik Horvat istaknuo je proslavu 10 godina djelovanja orkestra, koja je bila veliki organizacijski zahvat. Naši su puhači u 2018. odradili 16 nastupa. Zašto je ova skupština bila izvanredna izborna? U ranu jesen minule godine predsjednik Orkestra Zoran Horvat podnio je ostavku. Od tada je predsjedničke poslove radio Vedran Klarić. Kako nam je rekao bivši predsjednik „nije bilo probleme s odrađivanjem poslova u orkestru, on je sve odradio. Međutim, kada je sazvao sastanaka Upravnog odbora, ne da im podijeli zadatke, nego da ih izvijesti o tome što je odrađeno, nije ih mogao okupiti u dovoljnom broju tj. nije imao kvorum“. Nezadovoljan radom dijela Upravnog odbora podnio je ostavku. Ostavku je podnio i blagajnik Zlatko Haramija te je zadnjih nekoliko mjeseci blagajnu vodila Sanja Kolarić. Na skupštini je staro vodstvo orkestra dobilo razrješnicu i izabrano je novo koje sačinjavaju:


Vedran Klarić, predsjednik Mijo Kolarić, dopredsjednik David Horvat, tajnik Sanja Kolarić blagajnik


prof Antun Horvat, Antun Horvat, Petar Horvat, Patrik Majer, Hrvije Vučenik, Josip Klobučarić i Zoran Horvat, članovi Upravnog odbora.


Novo vodstvo izabrano je jednoglasno. Na kraju skupštine podijeljene su zahvalnice pojedincima i poslovnim subjektima koji su pomogli rad orkestra u minuloj godini. Skupština je završila domjenkom za sve učesnike.

Natrag