Bod iz dramatične završnice - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

U 13.  kolu novi (samo) bod Dubravčana i to u gostima protiv „Naprijed“ iz Cirkovljana. Rezultat 2:2 (poluvrijeme 2:0 za domaćina). Čvrsta i zanimljiva utakmica s potpuno neizvjesnim krajnjim rezultatom do zadnje sekunde. Naprijed je bio bolja ekipa u prvom poluvremenu i zasluženo je poveo sa 2:0 golovima u 9. i 30. minuti. U drugom poluvremenu nakon izvršenih zamjena Dubravačan je krenuo odlučnije prema golu i to je rezultiralo izjednačenjem i to najprije u 61. minuti smanjenje vodstva na 2:1 strijelac Dražen Horvat i izjednačenjem u 70. minuti opet golom Dražena Horvata. Nakon toga počinje dramatična završnica u kojoj obje momčadi  promašuju velike prilike za vodstvo odnosno pobjedu.  Na kraju neriješenim rezultatom zadovoljni moraju biti domaćini i gosti. U drugom poluvremenu u igru su ušli : Goran Posavec, Marin Golubić, Dražen Horvat i Niko Pahek.. Na tablici Dubravčan se i nadalje nalazi na prvom mjestu s dva boda prednosti ispred Draškovca (koji je također remizirao). Rasplet za jesenskog prvaka je u slijedećem kolu kada Dubravčan dočekuje drugoplasirani Draškovec.  
Sastav: Tomica Međimurec, Mislav Matijević, Miroslav Jančijev,  Dominik Jadan -kapetan, Marko Matulin, Neven Andrlon, Lovro Rebrek, Dejan Švenda, Miroslav Lovrek, Nikola Blažinčić i Lovro Balažinec. 

U idućem pretposljednjem 14. kolu NK „Dubravčan“ domaćin je NK „Draškovcu“. Utakmica se igra u nedjelju, 18.11.2018. s početkom u 13 sati

Natrag