Dubravčan sam na vrhu tablice - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Nakon 10.  kola natjecanja u II međimurskoj nogometnoj ligi, nogometaši Dubravčana zasjeli su na prvo mjesto na tablici. Do ovog su kola prvo mjesto dijelili s „Draškovcem“ koji je odigrao neriješeno te za dva boda zaostaje za našim nogometašima. . Deveta pobjeda ostvarena je na domaćem terenu protiv NK „Radnički“ iz Gardinovca s rezultatom 4:0 (poluvrijeme 2:0). U prvom poluvremenu bilo je riješeno pitanje pobjednika, jer su gosti iz Gardinovca ostali s 10 igrača na terenu, zbog igranja rukom na gol crti. Iz dosuđenog jedanaesterca „Dubravčan“ je i poveo u 16. minuti golom Dejana Švende. Na 2:0 povisio je Mislav Matijević u 35. minuti. U drugom poluvremenu strijelci su bili za 3:0 Lovro Rebrek u 56. minuti i 4:0 Miroslav Jančijev u 68. minuti.
Udrugom poluvremenu trener Tihomir Nestić izvršio je čak 5 zamjena te su  u igru ušli : Marin Golubić, Damjan Jadan, Ivan Hajdinjak, Niko Pahek i Dalibor Međimurec.
Sastav: Tomica Međimurec, Mislav Matijević, Miroslav Jančijev,  Dominik Jadan -kapetan, Marko Matulin, Neven Andrlon, Lovro Rebrek,  Dejan Švenda, Goran Posavec, Nikola Blažinčić i Lovro Balažinec. 

Iduće 11. kolo NK „Dubravčan“ gostuje kod „Omladinca“ iz Držimurec Streleca. Utakmica se igra u nedjelju, 28.10.2018. s početkom u 14:00 sati.

Natrag