Maksimalan učinak u 5 kola - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

U 5.  kolu natjecanja u II međimurskoj nogometnoj ligi,  nogometaši „Dubravčana“ su  ostvarili petu pobjedu i to kao gosti. S uvjerljivih  8:1  (poluvrijeme 6:1) pobijedili su  NK „Mladost“ iz Dekanovca. Na tablici su tako i dalje, s NK“ Draškovec“, momčad  s ostvarenim maksimalnim učinkom od 15 bodova. Bila je to igra neravnopravnih protivnika u kojoj je bilo samo pitanje s koliko razlike golova će pobijediti gost. Dubravčan je poveo  golom Miroslava Lovreka u 6. minuti. Na  2:0 povisuje Marko Matulin u 13. minuti, zatim su strijelci 3:0 Nikola Blažinčić 15. minuta, 4:0 ponovno Nikola Blažinčić 18. minuta, 5:0 Dražen Horvat 20. minuta, 6:0 Dražen Horvat 22. minuta. Domaćin smanjuje na 6:1 u 42.  minuti. U drugom poluvremenu na  7:1 povisuje Nikola Blažinčić u  57.  minuti  i za konačnih 8:1 gol postiže  Lovro Rebrek u 82. minuti. Ovo je ujedno prvi gol koji je primio !“Dubravčan“ u dosadašnjem dijelu prvenstva uz gol razliku 20:1.

Sastav: Tomica Međimurec, Mislav Matijević, Miroslav Jančijev,  Dominik Jadan -kapetan, Damjan Jadan, Marko Matulin, Lovro Rebrek,  Miroslav Lovrek, Goran Posavec, Dražen Horvat i Nikola Blažinčić.,  - rezerve: Neven Andrlon, Željko Bali, Dejan Švenda, Ivan Hajdinjak, Marin Golubić, Dalibor Međimurec, Niko Pahek. Ušli u igru u drugom poluvremenu :  Niko Pahek, Željko Bali, Dejan Švenda, Marin Golubić i Dalibor Međimurec.

Iduće 6. kolo NK „Dubravčan“ domaćin je NK „Borac“  iz Donjeg Hraščana.  Utakmica se igra u nedjelju, 23.09.2018.  s početkom u 16:30 sati.

Natrag