10. natjecanje u ekipnom veslanju dravskim čamcima - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Nutički klub Fljojsar sljedeće subote, 18.8. od 14.00 sati organizira jubilarno 10. NATJECANJE U EKIPNOM VESLANJU DRAVSKIM ČAMCIMA. Pozivamo sve vas zainteresirane i željne sudjelovanja u već poznatoj veslačkoj utrci da se javite te iskoristite mogućnost treninga tijekom tjedna koji prethodi utrci. Poseban doprinos glede sudjelovanja, kao i svake godine, odnosi se na naše dobravske udruge pa stoga i ovaj put molimo članove da se prijave sa svojim ekipama. Posebice bi bilo poželjno da su to i ženske posade za ženski dio natjecanja. 
 Sve potrebne informacije vezane uz utrku te prijave ekipa možete dobiti na brojevima 098/723-335 (Dražen Miser) i 098/898-080 (Darko Punčikar).
 Dodatni motiv za sudjelovanje neka nam svima budu i odlični rezultati naših fljojsarskih ekipa na sudjelovanjima u manifestacijama prijateljskih nautičkih klubova. To su osvojeno 1. mjesto - Branko Ivančić i Miroslav Horvat, Lov na labuđe pero u Prelogu 8.7.2018. godine (4. mjesto Darko Punčikar i Ivan Magić, 7. mjesto Josip Kolarić i Dražen Miser od ukupno 17 ekipa) te 3. mjesto - Miroslav Horvat, Branko Ivančić i Ivan Magić, Zlatarska alka u Donjem Vidovcu 4.8.2018. godine. 
 
 
Nutički klub Fljosar
Predsjednik Dražen Miser





Natrag