Šefovi u zdravoj ophodnji - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Očito pošto načelnik Marijan varga pati od toga da bude stalno u novinama, on je u svega četiri tjedna dva puta stavio iste slike i tekst u novine. Možda smatra da je fotogeničan ili želi Dobravčanom dati do znanja tko je šef v Dobravi.
Stvarno on je šef i to pravi šef, jer Dobrava je jedina općina u Županiji koja nema potpredsjednika Općinskog vijeća, niti odbore, a niti komisije. Zašto nema, priča je jednostavna. On je pred izbore lažno obećavao da će izgraditi besplatan starački dom za Dobravčane koji će za njega glasati. I stvarno ljudi su povjerovali i glasali za njega i on je dobio izbore. Sada kada je potrebno formirati odbore situacija je sasvim drugačija. Od onih koji su za njega naivno glasali zbog lažnih obećanja njih deset već je na groblju, a i drugi s liste prioriteta za besplatni starački dom već se pripremaju na put za groblje. Sada je situacija takova da Varga nema svoje ljude, a oni drugi neće s njim imati posla (surađivati) odnosno neće za njega raditi.
Ovakva situacija Vargi jako dobro odgovara jer ga nema tko kontrolirati, a niti pitati kako i kuda se razbacuje općinskim novcem. I sada je on stvarno šef, jer vlada kao Turski paša, a možda će se općina zvati Vargin pašaluk. Ako malo pogledamo kako on čeznutljivo gleda preko Mure i voli Mađarsku i kako se njegove kolege Mađari šepure Dobravom možda će se Općina zvati Ciganydalok.
Tko nzna što se sve mota po Varginoj glavi.

OO HDZa Donje Dubrave

Natrag