Kako je Halid Bešlić podigao vrijednost Marinovog Renault Megana - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

22-godišnji Marin Dolenec iz Donje Dubrave je veliki  prijatelj  bosanskohercegovačkog pjevača narodne glazbe Halida Bešlića pa stoga i ne čudi što je već drugi puta unutar godinu dana ´potegnuo´ do njegovog Semizovca kod Vogošće, gdje Halid živi. 
Marin je u prvim je redovima na svim njegovim  bližim koncertima. Na  svome Faceboku profilu se javlja pod imenom Marin Bešla Dolenec. Posjeduje sve njegove nosače zvuka. Za 20-ti rođendan na poklan je dobio veliku tortu s Halidovim likom. Godinama je pokušavao nakon svakog spomenutog koncerata stupiti u kontakt s poznatim pjevačem, međutim nije uspio. Velika želja ispunila mu se početkom prošle godine u Disco klubu Šampion u Domašincu. Nakon koncerta Halid ga je primio te se zadržao s njim u polusatnom razgovoru. Marin mu je pokazao sliku svoje rođendanske torte, a Halid je njemu potpisao cijelu kolekciju svojih CD-ova,  koje je Marin donio sa sobom. Halid je posebno bio oduševljen fotografijom torte sa svojim likom te je zamolio Marina da mu  tu fotografiju. Kada je Marin rekao da će toga ljeta posjetiti Sarajevo Halid ga je pozvao da posjeti njegovo imanje u Sezimovcu kraj Vogošće, gdje provodi većinu vremena kada nije na koncertima. Marin je svojim iskrenim oduševljenjem, zbog susreta s Halidom, oduševio cijeli njegov ´bend´ i prateće vokale, koji su mu obećali ulazak u ´backstage´ na svakom koncertu koji posjeti. 
Već u studenome se Marin uputio za Semizovac. Halidu je na poklon ponio  međimurske proizvode, kupinovo vino, med te bučino  ulje koje ga je  je posebno zainteresiralo. Halid mu je uzvratio svojim najnovijim CD-om te vlastitim parfemom Miljacka  koji je proizveden u limitiranoj seriji i više ga nema u prodaji. Odsjeo u apartmanu u Halidovom motelu uz koji se nalazi i njegova benzinska postaja. Dva dana uživao je u jutarnjem ispijanju kave sa svojim idolom, a ostatak vremena iskoristio je za razgledavanje Sarajeva. Halid i njegov bratić  Izo pozvali su ga iduće ljeto na novo druženje. Marin se obećao odazvati ukoliko mu poslovne obaveze to budu dozvolile. 
Marin poziv nije zaboravio pa je prije 14 dana  ponovno ´potegnuo´ do Halida koji ga je dočekao pred svojim motelom, a potom su otišli u restoran Kulin dvori na zajednički ručak. Naravno, ´pala´ je janjetina. Nakon ručka provozali su se Semizovcem kako bi ga Halid upoznao s ljepotama mjesta.
Kao poklon Marin je Halidu ponovno donio bučino ulje i med jer pjevač to posebno obožava. Tom prigodom Halid je najavio privatni posjed Dobravi. Ostao je oduševljen ljepotama Drave i raftinzima koji se na njoj održavaju jer mu je Marin sve to dočarao fotografijama na mobitelu.
Na subotnjem Halidovom koncertu u Koprivnici sa svojim je prijateljem upoznao i svoju majku.
Marin je u Semizovac putovao svojim Renault Meganom koji iduće godine namjerava prodati i kupiti novi automobil. Odlučio je cijenu automobila podići za 2 tisuće eura u odnosu na prvotnu i to samo zato jer se je u njemu vozio njegov miljenik.- To košta !- rekao je Bešla , pola u šali, a pola u zbilji.

Natrag