Održana izborna sjednica Vatrogasne zajednice područja - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

U četvrtak, 13.04.2017. u vatrogasnom domu DVDa Donja Dubrava je održana izborna sjednica Vatrogasne zajednice područja općina Svete Marije, Donjeg Vidovca, Kotoribe i Donje Dubrave. Uz vatrogasce dobrovoljnih društava iz spomenutih općina sjednici je prisustvovao i Dragutin Trupković, tajnik Vatrogasnog saveza Međimurske županije.
Sjednica je bila izborna te je na njoj izabrano vodstvo koje će voditi Vatrogasnu zajednicu područja i u nadolazećem četverogodišnjem mandatu.
Za predsjednika VZP je izabran Andreas Lisjak, a za dopredsjednika Josip Nađ. Zapovjednik Područja bit će Stanko Vugrinčić, a dozapovjednik Vladimir Žinić. Tajničke poslove će obavljati Dejan Kočiš.
Kako se krajem mjeseca u Goričanu održava izborna Skupština Vatrogasnog saveza Međimurske županije, na sjednici su istaknuti kandidati za tijela VSMŽ. Tako je za člana predsjedništva VSMŽ istaknut Andreas Lisjak, a za člana zapovjedništva stanko Vugrinčević. Andresan Lisjak također  kandira za dopredsjednika VSMŽ, a Stako Vugrinčić za dozapovjednika dok je Anđelko Gašparić predložen za Savjet vatrogasne mladeži. 

Natrag