Zoran Horvat, novi predsjednik Puhačkog orkestra Općine Donja Dubrava - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

U subotu, 08. travnja 2017. , je  održana  redovna godišnja izborna Skupština Puhačkog orkestra Općine Donja Dubrava. Skupštini, koja je održana u prostorima Orkestra u zgradi Zalan, su osim članova  Orkestra prisustvovali i načelnik Općine, Dražen Miser, njegov zamjenik Dragutin Mikulan, predsjednik Općinskog vijeća, Zlatko Haramija te predstavnici ostalih dobravskih udruga. 
U Puhačkom orkestru trenutno sviraju 32 svirača, a minule godine imali su 17 nastupa, istaknuo je u svom izvješću o radu u minuloj godini, predsjednik Vedran Klarić. Na Skupštini su jednoglasno prihvaćena sva podnesena izvješća. Kako je ovo bila izborna Skupština, izabrano je novo vodstvo koje će orkestar voditi u idućem četverogodišnjem razdoblju. 
Za novog predsjednika Orkestra izabran je Zoran Horvat, koji se u svom obraćanju skupštinarima, zahvalio dosadašnjem predsjedniku i njegovoj obitelji na angažmanu i dobrom radu. Istaknuo je da je promjenom Statuta Puhačkog orkestra Upravni odbor proširen s 9 na 11 članova te da je novu Upravni odmor pomlađen tako da je u njegu ušlo nekoliko svirača koji će biti spona između aktivnih glazbenika i Upravnog odbora što dosad nije bio slučaj.

Novi Upravni odbor sačinjavaju:
Predsjednik – Zoran Horvat
Dopredsjednik – Vedran Klarić
Tajnik – Hrvoje Vučenik 
Blagajnik – Zlatko Haramija 
Umjetnički voditelj – Antun Horvat (prof)
Članovi: Vladimir Horvat, Antun Horvat, Josip Klobučarić, Vladimir Čižmešija, Petar Horvat, Patrik Majer
Nadzorni odbor: Ivana Klarić, Kruno Karloci, David Horvat
Stegovna komisija: Dominik Haramija, Stanko Lisjak, Miroslav Harča
Likvidator - Ivan Štefić
Blagajnički likvidator – Josip Klobučarić
Inventurna komisija: Antun Horvat (prof), Mijo Kolarić, Darko Klarić

Na kraju sjednice, bivši i novi predsjednik podijelili su zahvalnice svima koji su pomogli rad Orkestra u minuloj godini, a Skupština je završila zajedničkim domjenkom za sve učesnike. 

Natrag