Aktivnosti načelnika Općine Dražena Misera između dvije sjednice Vijeća - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

U sklopu materijala za 17. sjednicu Općinskog vijeća Općine Donja Dubrava, vijećnici  su dobili izvještaj o aktivnostima načelnika Općine, Dražena Misera, između dvije sjednice Vijeća. Što je radio načelnik u tom periodu možete pročitati u nastavku..

- Dana 06.07.2016. godine sa ravnateljem Hrvatskih cesta Ispostava Varaždin Stjepanom Markovićem dogovorene su aktivnosti na izgradnji potpornog zida u ulici Koprivnička (preko ceste benzinske stanice). Hrvatske ceste provest će postupak nabave radova te iste financirati  u 100% iznosu.
- Dana 08.07.2016. godine održan je sastanak u Državnom uredu za upravljanje državnom imovinom oko neriješenog predmeta dodjela zemljišta za gospodarsku zonu „Sjeveroistok“
- Dana 11.07.2016. godine u prostorijama Općine održan sastanak sa direktorom Hrvatske poštanske banke Tomislavom Markovićem o mogućnostima postave bankomata na poštanskom uredu u Donjoj Dubrava. HPB svoje očitovanje Općini dostavit će do kraja mjeseca rujna.
- Dana 22.07.2016. u prostorijama Općine Donji Vidovec izvršeno je otvaranje ponuda (4) pristiglih na natječaj za komunalnog redara. Kasnije ja natječaj poništen zbog proceduralne pogreške.    
- Dana 27.07.2016. godine ministar turizma Antun Kliman, ministar poduzetništva Darko Horvat i predstojnik Ureda za upravljanje državnom imovinom Tomislav Boban dostavili su odluku o darovanju tri parcele za gospodarsku zonu „Sjeveroistok“ ukupne površine 105.872 m2.
- Dana 02.08.2016. godine u radnom posjetu Općini bio je pomoćnik ministra graditeljstva Milan Rezo. Donio je Odluku u sufinanciranju Ministarstva za projekt Izgradnje javne rasvjete za sigurniji promet u iznosu od 120.000,00 kuna (nastavak Drava). Kasnije su nazočni obišli mjesto izvođenja radova.
- Dana 22.08.2016. godine u prostorijama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje potpisan je Ugovor o financiranju u 100% iznosu javnog rada za Antuna Panića, J. Slavenskog 5, na rok od 3 mjeseca.
- Dana 23.08.2016. u prostorijama Općine Donji Vidovec izvršeno je drugo otvaranje ponuda pristiglih na natječaj za komunalnog redara. Nakon razmatranja pristiglih zamolbi (2) za komunalnog redara izabran je Marinko Lukša iz Donjeg Vidovca.     
 
                       NAČELNIK
                       Dražen Miser 

Natrag