Organizacija i sportski rezultati za pet - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Nervoza se cijeli tjedan očitavala na licu predsjednika dobravskog ogranka UDVDRa, Nevena Lisjaka. U zadnji čas su dobili organizaciju 22. Sportskih natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Međimurske županije i 4. Susret djece hrvatskih branitelja Međimurske županije. Osmjeh na njegovom licu u subotu, uvečer   govorio je sve. Sve je prošlo u najboljem redu. Pohvale za organizaciju igara dolazile su sa svih strana.
„Lako je raditi , kada na radnu akciju dođe tridesetak članova Udruge. Velikim angažmanom svih organizirali smo jedne od najboljih igara veterana Domovinskog rata. Veliko hvala svim članovima te „Udruzi žena“,  mjesnom DVDu, "Seljačkoj slogi" te Tomislavu Jakupaku koji su sudjelovali u organizaciji igara.
Zahvala i NK „Dubravčan“ te osnovnoj školi „Donja Dubava“ koji su ustupili svoje prostore za održavanje igara, kao i Općini Donja Dubrava i načelniku Miseru na pomoći i financijskoj potpori. Velika zahvala Štefici Lisjak i firmi „Muškatljin", koji su donirali 50 majica, tako da su svi dobravski veterani bili jednoobrazno obučeni.“ Rekao nam je predsjednik Lisjak.  
Uz organizacijski uspjeh, naši su veterani izvrsni bili i na sportskom polju. Osvoji su ukupno drugo mjesto, tek 7 bodova iza UDVDRa Grada Čakovca.
Svakako najveći uspjeh postigli su u potezanju užeta. U toj disciplini „teškaši“ iz Ivanovca nisu izgubili još od prošlog stoljeća. Taktikom kojom su Pavleki izluđivali „Čarlijeve anđele“ i njihovog šefa Vladimira Čmrlca Čarlija, na dobravskim seoskim igrama, odnijeli su briljantnu pobjedu, na zaprepaštenje veterana iz Ivanovca, kojima još vjerojatno nije jasno kako su izgubili od značajno lakših, naših veterana. Uže su vukli: Neven Lisjak, Marijan Hajdinjak, Robert Martinčić, Robert Balent, Zlatko Mikulan, Zlatko Haramija, Tomislav Radmanić i Saša štefić
Druga mjesta osvojili su nogometaši (Miljenko Balog, Dejan Knez, Srećko Golub, Josip Ribić, Josip Miser, Ivan Štefić, Vlado Štefić, Antun Panić, Marijan Hajdinjak) , šahisti (Damir Vidović, Ivan Vitković, Nikola Horvat, Vlado Dolenec), ribiči  (Darko Rusak, Željko Štirnić, Srećko Golub) , kuglači (Stevo Grudić, Radovan Rusak, Dražen Cenko, Neven Lisjak)  te kartaši bele (Marijan Varga i Mijo Horvat). 

Ukupni dojam pokvario je pljusak na kraju dana i poraz nogometne reprezentacije od Portugala, ali na neke stvari nemoguće je utjecati.
 

Natrag