Radni sastanci u ministarstvima - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Dana 01. lipnja 2016. godine u Ministarstvu graditeljstva, prostornog uređenja (MGIPU) održan je radni sastanak o problematici i nedostacima komunalnih standarda i infrastrukture u Općini Donja Dubrava. Sastanku su prisustvovali ministar MGIPU, Lovro Kuščević, ministar Ministarstva poduzetništva i obrta, Darko Horvat, te načelnik Općine Dražen Miser. 

Istoga dana u Ministarstvu pomorstva, prometa i infrastrukture, kod glavnoga tajnika Ministarstva, Dražena Ivanušeca održan je sastanak vezano za problematiku koja se odnosi na državnu cestu D20 relacija Donji Vidovec – Donja Dubrava uključivo s rekonstrukcijom raskršća Zagrebačka ulica – Matije Gupca – Krbulja. 
Također, razgovaralo se i o mogućnostima realizacije, financiranja, te terminu početka radova za projekt pješačko biciklističke staze s rekonstrukcijom kolnika, oborinske odvodnje, te  potpornom zidu u ulici Koprivnička, za koji je Općina sredstvima iz vlastitog proračuna izradila glavni projekt na koji je ujedno dobivena i građevinska dozvola.

Ovim putem želi se iskazati zahvala ministru Darku Horvatu na pomoći, te organizaciji sastanaka u Ministarstvima gdje su iznesene potrebe za rast i razvoj Općine Donja Dubrava, kao i na pomoći u realizaciji ostalih projekata.

Natrag