Točka na vatrogasno „i“ - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Još jedan dopis iz Ministarstva gospodarstva Republike Hrvatske, Ravnateljstva za robne zalihe, razveselio je sve naše članove, a vjerujemo da će i sve mještane Donje Dubrave.
Naime, tijekom posjeta našoj vatrogasnoj postrojbi zamjenika ministra gospodarstva Ive Milatića, u pratnji savjetnika ministra Marijana Varge, izraženo je zadovoljstvo viđenim – od uređenja vatrogasnog doma preko vatrogasne opreme do brojnosti i obučenosti naših članova.
Zamjenik ministra zadovoljno je zaključio proces primopredaje auto-cisterne riječima: „Vozilo nije moglo doći u bolje ruke!“
Ipak je, tijekom obilaska vatrogasnog doma, garaža i spremišta, uočena starost naše opreme. Tada je uslijedio brzopotezni dogovor između Ive Miilatića, Marijana Varge i našeg zapovjednika Vladimira Žinića koji je rezultirao najnovijom odlukom: Ravnateljstvo za robne zalihe dodjeljuje našem društvu agregat za struju, tri isušivača vlage i dvije pumpe za vodu.
A upravo dopis (s početka ovoga članka) je to i potvrdio. Predstoji još nekoliko formalnih obaveza pa će (uz auto-cisternu) šest novih tehničkih aparata biti (zlu ne trebalo) na usluzi našim mještanima.
Ukupna cijena ovog „paketa“ opreme dosiže i do 2 milijuna kuna što mi sami ne bismo nikako uspjeli financijski podnijeti. Stoga još jednom svi vatrogasci, a vjerujemo i svi mještani Donja Dubrave, zahvaljujemo zamjeniku ministra gospodarstva Ivi Milatiću i savjetniku ministra Marijanu Vargi bez čije pomoći i razumijevanja ovaj „aranžman“ ne bi bio ostvaren.

                       DVD Donja Dubrava

Natrag