I drugi mandat Željku Kuzmiću - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Članstvo KLA Osmijeh iz Donje Dubrave je u subotu 30. svibnja na svojem 16. godišnjem skupu odlučilo da im na čelu kluba bude Željko Kuzmić, tajnik će biti Stanislav Zvošec, a blagajnik Mijo Marđetko. Izabran je 3-člani Nadzorni odbor i klupski likvidator u osobi Marijana Fučka.
Skupština je održana u klupskim prostorima NK Dubravčan uz nazočnost predstavnika srodnih međimurskih klubova i onih preko Drave. Među njima su bili i njihovi eminentni terapeuti te zamjenik općinskog načelnika Dragutin Mikulan.
Klupska terapija je obiteljska i njome je trenutno obuhvaćeno 13 obitelji i 3 samca.-Mi smo u klubu okupljeni glede osobnog oporavka onog člana koji je alkoholu okrenuo leđa, a ujedno smo i potpora njegovoj obitelji u traženju novog stila života-naglasio je, između inog, stari-novi predsjednik Željko Kuzmić. Izrazio je radost, a što je boljka mnogih klubova, što u minuloj godini nisu imali nijednog recidivistu. Raduje i to što su članovi kluba u svim svojim sredinama, a dolaze iz različitih mjesta Međimurja i prekodravlja, prepoznati kao zdravi povratnici u normalne tijekove života. Dolaze jer znaju za velikog stručnjaka, alkohologa motivatora  Ivana Dolenca, dr.med., specijaliste obiteljske medicine u mirovini.- Želja nam je da vječno ostane s nama, ali i ta da u našu sredinu dođu svi kojima je pomoć potrebna bez obzira na stavove i poglede na svijet. Neka ti ljudi sagledaju patnje svojih obitelji i osobne, a sve se one mogu i moraju riješiti prekoračiti li naš prag-poruka je predsjednika.
U tzv. „mimohodu  sretnih obitelji“, kada liječeni dobivaju apstinencijska priznanja čuli smo sijaset životnih priča, priča s ruba ponora do povratka u ljepši, bolji i zdraviji život kroz koje nas je vodio njihov terapeut dr. Dolenec.
Za jednu godinu apstinecije od alkohola  priznanje je dobila obitelj Vagaj, za dvije obitelji Lovrek i Horvat, za četiri godine njih su primili obitelji Fučko i Pongrac, a za četvrt stoljeća obitelj Nemet.
Dio skupštinskog programa odnosio se je na kulturno zabavni i dojmljivi nastup djece i unuka apstinenata.

Natrag