Ne posustajemo! - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Nastavak prvenstva C1 lige „Dubravčan“ otvara pobjednički. U derbiju kola pobjeđena je odlična ekipa „Petrijanca“ rezultatom 72 – 63. Niz od 8-0 pretvoren je u 9-0!
Do važne pobjede vodio nas je trojac najiskusnijih: Lukša-Varga-Međimurec, gdje moram posebno istaknuti najagilnijeg Lukšu koji je vukao ekipu čitavih 40 minuta. Najboljom partijom dosad, sam je sebi na najbolji način čestitao rođendan. Čestitci se priključuje cijela ekipa koja Ti želi što više ovakvih partija. Sretan rođendan Renato!
Na visini zadatka bio je i najbolji igrač lige Varga koji je opet bio nezaustavljiv za svoje čuvare. Postigao je ponajviše koševa i stalno držao momčad u visokom ritmu. Spomenuti dvojac inicirao je seriju od 20 -3 u prvih pet minuta susreta. Mislio sam da smo ovom serijom slomili protivnika, međutim do kraja poluvremena nas iskusni igrači „Petrijanca“ umrtvljuju zonom i dugim strpljivim napadima. U tim trenucima posebno je bio raspoložen Škerbić koji sa tri vezane trice potpuno razbija našu obranu. Do velikog odmora ekipa „Petrijanca“ nas sustiže i prelazi u minimalno vodstvo (39 -41).
Nakon žustrih tonova u svlačionici ponovo se budimo u nastavku. Škerbića u obrani preuzima Ribić koj ga potpuno zaustavlja i limitira na dva postignuta poena u nastavku. Puno bolje reagiramo u fazi napada gdje se preciznim ubačajima iza linije 6,75m ističe kapetan Međimurec. Opet bježimo protivnicima na 15 poena razlike. Prednost ovog puta ne ispuštamo do kraja utakmice te potpuno kontroliramo konačni ishod susreta. 
Deveta pobjeda u nizu jedna je od najboljih serija „Dubravčana“ posljednjih godina i ne preostaje nam drugo nego NE POSUSTATI niti u sljedećem kolu. Gostujemo u M.Središću i ako budemo „pravi“ pobjeda ni tamo ne bi trebala izostati.
Uspjehu seniora ovog vikenda priključile su se i ekipe kadeta visokom pobjedom u Lepoglavi, kao i ekipe mlađih kadeta u susjednoj Kotoribi. Odličan vikend za košarkaše „Dubravčana“. Sve selekcije kluba 100%-tne! Bolje na može!
Športski pozdrav!
Trener K.Krušelj

KK „DUBRAVČAN “ - KK „PETRIJANEC“ 72:63
( 24:20; 15:21; 20:12; 13:10)
KK„DUBRAVČAN“: Varga 19, Hanić -, Raić 2, Lukša 22, Igrec 2, Klipić -,Međimurec 12,  Blažeka 7, Balog 0, Ribić 8, Štefić 0         Trener:Krušelj K.
KK „PETRIJANEC“:  Škerbić 17, Magaš 15 ,Rukelj 5,  Lukić 10,   Klaneček 9, Potočnjak 0, Matijević 7, Novoselec -,  Rušec -,  
Trener: Škerbić M.      

Natrag