Dobravčani za predsjednicu - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Poštovani, 

       Kao stranka koja promiče kršćanske vrijednosti, a živimo u sredini u kojoj kršćanstvo i obitelj predstavlja istinsku vrijednost, ne možemo si dopustiti da se za predsjednika bira osoba koja je ateist,  nevjernik, a na kršćanstvo se poziva samo u vrijeme izbora. Ista ta osoba u prošlih pet godina obnašanja mandata predsjednika ni o jednoj važnijoj temi nije imala svoj vlastiti stav pa stoga ni ne čudi činjenica da istog predsjednika nitko od državnika razvijenih evropskih i svjetskih zemalja nije pozivao ni dolazio mu u službeni posjet .  

       Predsjednik je osoba koja bi se morala zalagati za promociju Hrvatske i prosperitet hrvatskog gospodarstva, turizma, kulture i svih ostalih vrijednosti u svijetu zbog čega bi svi trebali osjetiti blagodati boljeg života. Josipović nam to nije osigurao. Govori u svojoj kandidaturi da su građani Hrvatske nezadovoljni. Pa pitamo se tko je prethodnih 5 godina bio predsjednik i zbog čega do sad nije svojim utjecajem pomagao u rješavanju problema koji  pritišću stanovnike Hrvatske.  

          Predsjednik Hrvatske i te kako može svojim stavovima, mišljenjima i odlukama doprinijeti  boljem životu u Hrvatskoj.

          Stoga pozivamo sve Vas s pravom glasa da izađete na izbore i date glas osobi koja u svjetskim razmjerima ima poznanstva koja će pomoći u narednom razdoblju da se u hrvatsku privuku investicije potrebne za pokretanje hrvatsko gospodarstva kao prioritetnog sektora, omogućiti mladima da se zaposle te ostanu u domovini, a stanovnicima treće dobi  sigurnost pod starije dane.

         . Kolinda Grabar Kitarović je odlučna  osoba kojoj su vrata svjetskih dužnosnika otvorena (  ona je prva žena u povijesti ikad, u funkciji savjetnika glavnog tajnika NATO saveza) . 

          Poštovane Dobravčice i Dobravčani , svi u Hrvatskoj se kunemo u emancipaciju ( ravnopravnost spolova) pa  evo sad je prigoda da Kolindi Grabar Kitarović  damo priliku da postane prva hrvatska predsjednica te da iskaže sve vrijednosti i mogućnosti nježnijeg spola. 

          POSEBNO POZIVAMO SVE VAS MLADE DA  IZAĐETE NA IZBORE I  ODLUČITE SAMI O SVOJOJ BOLJOJ BUDUĆNOSTI.  

         KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ JE OSOBA KOJA JE SAMA USPIJELA, PROBILA SE U SVIJETU I DOKAZALA SVOJOM SPOSOBNOŠĆU. UGLEDAJTE SE U NJU DAJTE JOJ PODRŠKU I UVJERENI SMO DA ĆE VAM BITI PRUŽENA NOVA PRILIKA ZA BOLJI ŽIVOT.

         Sjediti doma, ne izaći na izbore i žaliti nakon izbora, ono je što najmanje želite, jer budućnost krojimo sami sebi .


Kolindin poziv Međimurkana i Međimurcima
Natrag