Košarkaši startali sezonu gostujućom pobjedom - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

1.  kolo C-1 lige donijelo nam je neugodno gostovanje u Petrijancu. Pošto je ove godine KK  „Petrijanec“ pristupio u C ligu  nismo poznali ekipu protiv koje smo igrali. Ispostavilo se  da su solidna ekipa, koja nam je,  vjerovali ili ne, skoro  nanijela poraz zahvaljujući prodanim kontrama koje nismo nikako znali spriječiti. Međutim, nisu imali šuterski dan te  su pogodili tek 1 tricu, ali krenimo redom..
Ove godine naše redove pojačali su 2 iskusna igrača koja su se vratila natrag u staro jato s ciljem da motiviraju ostale mlade igrače i doprinesu kvalitetu ekipe. Riječ je o našim dečkima Admiralu obrane Renati Lukši i iskusnom šuteru Šaši Štefiću(Saleu) koji su već u prvoj utakmici pokazali kakvo će pojačanje biti u narednoj sezoni!
Ovu utakmicu nije bilo trenera K.Krušlja koji je bio odsutan pa su ekipu vodili Saša Štefić i Kapetan Međimurec i s obzirom na reakcije igrača odigrali su važnu ulogu u postavljanju obrane i napada! Sam početak utakmice krečemo odlučno i odvajamo se na 15-ak razlike i gosti nikako nemaju odgovora na naš napadački dvojac Varga-Blažeka, a u obrani funkcioniramo fenomenalno. Na početku 2 četvrtine ozljeđuje se kapetan Međimurec koji do kraja utakmice više nije zaigrao i kako stvari stoje izostat će sa iduće 1-2 utakmice. Problemi počinju u 3 četvrtini kada gosti stižu koš po koš našu prednost s nezaustavljivim kontrama. U obrani nemamo rješenja za njihove kontre, jednostavno u par navrata čak su i 3 igrača istrčavala kontru na prazan koš što nas je dovelo do egala. U zadnjih 3 minute susreta gosti rade faulove na iscrpljenom Vargi. Faul na faul, ali Darko ne može te večeri pogoditi slobodno bacanje. Te većeri je fulao čak 15-ak bacanja, no pridošlica u naše redove Štefić ubacuje važnu tricu za nedostižnih +6, a Blažeka s 2 slobodna bacanja zatvara susret i odnosimo važnu pobjedu u D.Dubravu!

KK PETRIJANEC-KK DUBRAVČAN 62-68
(11-24,17-9,21-23,13-12)

KK Dubravčan: Varga 18, Hanić, Raić, Štefić.S.4, Lukša 14, Igrec, Međimurec 2, Blažeka 19, Kuzmić 2, Matotek, Ribić 5, Štefić.D.4...
Trener:Božidar Međimurec
Pom.trener:Saša Štefić

Natrag