Seoske ulične igre „Dobrava 2014“ - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

NK Dubravčan nastavlja tradiciju, pa tako i ove godine, ponovno organizira Seoske ulične igre „Dobrava 2014“. Igre će se održati dva dana, petak – subota 04/05.07.2014, te u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta i u nedjelju. Kako je odlučeno na sastancima sa voditeljima ekipa svih ulica, od ove godina novina će biti neke nove igre. Uz već tradicionalne: bacanje kamena, skakanje u vreći (ove godine nastupaju odrasli) i povlačenje užeta, nove igre su : utrka s balama, utrka s kocenjem i nošenje mlinčenjaka. Spomenimo i nogometni turnir za muškarce te turnir u graničarima za žene, koji ide po prošlogodišnjem planu, te se oni ne boduju sa ostalim igrama. Za prvake u graničarima i malom nogometu osigurani su pehari. Svi sudionici igara i navijači imati će priliku pojesti fini grah, te se osvježiti u rashladnim pićima. U narednim tjednima planiraju se opet sastanci sa predstavnicima ekipa svih ulica kako bi se što bolje utvrdile propozicije, te se organizacija podigla na viši nivo. Utvrđivanjem pravila, na ovim stranicama uskoro ćemo podijeliti s Vama propozicije te sam sustav natjecanja. Ovom prilikom spomenuli bi i revijalnu nogometnu utakmicu između GORNJEG i DONJEG KRAJA.
Utakmica će se odigrati u subotu 12.07.2014 (Povodom Dobravskog proštenja). U ekipama ne smije biti registriranog nogometnog igrača niti u jednoj kategoriji (limači, pioniri, juniori, seniori, veterani).
Pošto je utakmica zamišljena kao revijalna i zabavna vjerujemo da će ova utakmica probuditi veliko zanimanje naših mještana, pa će tako utakmica poprimiti mnogo navijača i navijačica kao i na Seoskim igrama.
                                                                                                                                                              
                                                                  NK Dubravčan

Natrag