AKTUALNO

Pročitajte

KK „DUBRAVČAN“ - KK „RUDAR“ 60 : 76 
( 9 : 12 , 15 :16 , 13 : 28 , 23 : 22 )


KK„DUBRAVČAN“:Miser I. 8, Rusak L. 11, Lisjak J., Klipić K. (cap) 10, Horvat B. 2, Strbad L., Ujlaki B. 12, Jakupak P. 1, Ribić B. 9, Krušelj V. 7


U drugom kolu 3. lige regije sjever u goste su nam stigli košarkaši Rudara iz Murskog Središća. Utakmica je započela nervozno, malo koševa uz puno promašenih zicera i otvorenih šuteva i kod nas i kod gostiju. Na poluvrijeme odlazimo s zaostatkom od 4 poena. Početkom drugog poluvremena pokušavamo odigrati zonsku obranu koju gosti znalački razbijaju i uz nekoliko pogođenih trica odlaze na sigurnu prednost. Prelazimo iz zonske obrane na obranu jedan na jedan ali gosti su ušli u ritam i nastavljaju dominirati cijelu treću četvrtinu.
Tek u posljednjoj četvrtini igramo solidno, uspijevamo parirati protivniku te je to ujedno jedini period igre koji dobivamo.
Činjenica je da smo odigrali lošu utakmicu, trojica njihovih igrača ubacila su nam 70 od njihovih 78 poena, zabili nam 14 trica. Mi smo promašili 13 slobodnih bacanja, pogodili tek  jednu tricu.
U subotu u 18 sati gostujemo u Kotoribi, derbi utakmica u kojoj moramo pokazati da možemo puno bolje od prikazanog ove subote.  

Natrag