Dubravčan – viceprvak II. Međimurske lige, skupina- A 12.6.2018.


U posljednjem,  30.  kolu nogometaši NK “Dubravčan“ su upisali  23.  pobjedu u sezoni i to kao domaćin protiv trećeplasirane ekipe NK „Budućnost“  iz Miklavca s rezultatom 2 : 1 , (poluvrijeme 1:0). „Dubravčan“ je tokom cijele utakmice bila bolja ekipa, a pogotovo u drugom poluvremenu. Gosti su uspjeli u posljednjoj minuti tek smanjiti poraz.  Golove za Dubravčan postigli su 1:0 Dejan Švenda 7.  minuta, 2:0 Niko Pahek 57.  minuta, 2:1 Vinko Berdin 90.  minuta.

Sastav: Sandro Vidović, Dalibor Međimurec, Damir Ribić, Dominik Jadan -kapetan, Damjan Jadan, Marko Matulin, Dražen Horvat, Goran Posavec, Mišel Andrlon , Lovro Rebrek i Dejan Švenda  - rezerve: Luka Buković, Niko Pahek i Ivan Horvat. Ušli u igru u drugom poluvremenu : Ivan Horvat i Niko Pahek.
  
Dubravčan je s 28 primljenih golova najbolja ekipa u ligi, a sa 103 postignuta gola je na drugom mjestu, od gotovo 80% osvojenih bodova ( 71).  To je bilo je dovoljno na kraju za drugo mjesto tj. naslov vicepravaka II. Međimurske lige, skupina A.   O mogućnostima igranja u kvalifikacijama za I. Međimursku ligu ljubitelji nogometa - navijači bit će pravovremeno obaviješteni.  Sportski pozdrav.     • << natrag na popis novosti