Dubravčan i dalje na 3. mjestu 6.11.2017.


U 12. kolu nogometaši NK “Dubravčan“ su upisali sigurnu poobjedu od čak 6:0 protiv gostujućeg NK „Budućnost“ iz Podbresta. Sa tri nova boda „Dubravčan“ zajedno sa „Croatijom“ i “Kraljevčanom 38“ odvojio se od ostalih ekipa na 5 bodova razlike te i nadalje ostao u borbi za naslov jesenskog prvaka. „Budućnost“ samo prvih dvadesetak minuta bila je ravnopravan protivnik – do prvog gola, poslije „Dubravčan“ preuzima igru, terenski je nadmoćan i upisuje glatku pobjedu od 6: 0 (poluvrijeme 2:0). Golove za „Dubravčan postigli su : Dejan Švenda u 23 i 43. minuti, Miroslav Lovrek u 48, 62, 84 i 89. minuti.   Na tablici se sa 28 bodova „Dubravčan“  i dalje nalazi na 3. mjestu.         
Sastav: Tomica Međimurec, Damir Ribić, Goran Klemenčić, Dominik Jadan -kapetan, Miroslav Lovrek, Matija Črnila, Dražen Horvat, Dejan Švenda,  Atila Šolo, Goran Posavec i Nikola Blažinčić, - rezerve: Sandro Vidović, Dalibor Međimurec, Karlo Hraščanec, Emil Štefić, Damjan Jadan i Filip Mirić. Ušli u drugom  poluvremenu  Dalibor Međimurec, Karlo Hraščanec, Emil Štefić i Damjan Jadan.
Idućem kolu „Dubravčan“ gostuje  u Gardinovcu kod NK „Radnički“  Utakmica se igra u nedjelju, 12.11.2017. godine s početkom u 13:30 sati.  • << natrag na popis novosti