Prva proljetna pobjeda nogometaša 20.3.2017.


U 17. kolu natjecanja u II međimurskoj ligi skupina A, nogometaši NK “Dubravčan“ upisali su šestu pobjedu. Kao domaćini pobijedili su NK „Bratstvo“ iz Savske Vesi  s rezultatom 3: 1. Tokom cijele utakmice „Dubravčan“ je bio bolja ekipa, a pogotovo u drugom poluvremenu. Sva tri gola za „Dubravčan“ postigao je Miroslav Lovrek u 10 min prvog poluvremena i u 58. i 85. minuti drugog poluvremena. Gosti su gol postigli u 44. minuti. 

Na tablici sa ukupno 24 bodova (6 6 5 27: 22)  „Dubravčan“ se nalazi na 7. mjestu.

Sastav: Tomica Međimurec, Emil Štefić,, Goran Posavec, Dominik Jadan -kapetan, Nikola Kučan,  Miroslav Lovrek, Dalibor Međimurec ,Dominik Klarić, Dejan Švenda, Josip Igrec i  Nikola Blažinčić,   - rezerve: Ivan Horvat, Karlo Hraščanec i Aleksandar Čižmešija.  Ušao u igru u prvom poluvremenu Ivan Horvat (43. minuta) umjesto Emila Štefića i u drugom poluvremenu Aleksandar Čižmešija (58 min) i Karlo Hraščanec (85 min)  umjesto Josipa Igreca i Dejana Švende.

Iduće kolo „Dubravčan“ gostuje kod NK „Budućnosti“ iz Miklavca. Utakmica se igra u nedjelju, 26.03.2017.  s početkom u 16:00 sati.  • << natrag na popis novosti