Darko Varga i Patrik Blažeka primili priznanja 27.11.2014.


Darko Varga i Patrik Blažeka, najbolji igrač C lige, odnosno najbolji mladi igrač Međimurja, u izboru međimurskog Internet portala emedjimurje.hr , primili su u nedjelju 23.11.2014. priznanja. Primili su ih u Murskom središću, na poluvremenu utakmice između domaćeg KK“Rudar“ i ABA ligaša KK“Zadar“. 
Nagrade su im predali legendarni Branko Skroče, nekada igrač, a danas direktor u KK“Zadar“, koji ima osvojeno  olimpijsko i svjetsko zlato te srebro s Europskog prvenstva za reprezentaciju bivše Jugoslavije krajem 70-ih i početkom 80-ih, te  Dražen Srpak, gradonačelnik Murskog Središća. 
Internet portal emedjimurje.hr na svojim je stranicama napisao nekoliko redaka o svakom dobitniku priznanja. Što su napisali o Darku i Patriku možete pročitati u nastavku…

Darko Varga – KK “Dubravčan“ Donja Dubrava
Već godinama jedan od najboljih igrača Dubravčana kojeg predvodi u koševima i asistencijama. Prošle godine u ovom izboru završio kao treći. Igrač odlične tehnike i šuta potpuno zasluženo je proglašen najboljim igračem C1 lige. Svoje znanje već je počeo prenositi mlađim generacijama kluba gdje je jedan od trenera u omladinskom pogonu. Ove sezone je najbolji igrač Dubravčana koji u prva četiri kola ima isto toliko pobjeda i jedina su neporažena momčad lige. Na prosjeku je od 22,5 poena po susretu.

Patrik Blažeka – KK “Dubravčan“ Donja Dubrava (18 godina)
Prošle sezone među najboljim juniorima regije sjever potpuno je zasluženo osvojio prvo mjesto u izboru najkošarkaša sezone 2013/2014. Patrik to najbolje dokazuje ove sezone u seniorskoj C-1 ligi sjever gdje je u prva četiri kola na prosjeku od 17,5 poena po susretu i razvije se u jednog vrlo dobrog košarkaša.  • << natrag na popis novosti